Selamat pagi, apa kabar?

jag är framme. i jakarta! det är en jättestor stad. min *chaufför* sa 10 miljoner, jag sa att det är lika många som i hela sverige. tänk alltså att det är så lätt att ta sig över halva jordklotet. bara 18 timmar senare så har allting liksom BÖRJAT! igår när jag kom fram gick jag och köpte banan och nötter, sen satt jag vid datan tills jag gick och la mig tidigt. då kändes allting ungefär såhär: WAAAAHGGGGilililijl???? alltså - det är enkelt nog att ta sig hit. MEN NU DÅ? som någon sa på förberedelsekursen: det är en sak att resa runt, men nu måste man faktiskt prestera!
 
det känns liksom hundra procent orimligt att jag om åtta veckor ska ha en färdig uppsats. MEN, jag kan inte tänka åtta veckor fram. måste ta en dag i taget. idag ska jag ta bussen till en shopping mall och köpa ett indonesiskt SIM-kort, samt två böcker av indonesiska författare som jag hittat och vill läsa som jag hoppas finns på engelska. det är DAGENS UPPGIFT.
 
idag vaknade jag kl 7 (den bra sortens jetlag) och har ätit fyra rostemackor till frukost. nu sitter jag på rummet med kinesisk TV i bakgrunden, de står på en scen vid vattnet och sjunger och viftar med flaggor. dax att packa ihop och ge mig ut.
 
hejdå bloggen
0 kommentarer